Packaging & Tutorial

Untuk yg belum tahu, coklat & pop cake dari Mollychoc boleh pos ke mana2 dalam semenanjung dan juga Sabah Serawak. Brunei pun boleh tp blom pernah cuba lagi..

Pengeposan melalui Pos Laju. Selalunya kalau saya pos harini, esok dah sampai ke tangan customer. Untuk certain2 area macam kelantan ke yg jauh2 skit, posmen akan amik masa 2 hari. 
(Saja nak share, ada customer yg pegi amik sendiri kat pos office 1 day after saya post sbb dia tahu delivery to her house will take around 2 days)

Ok. Mesti ada yg nak tahu macam mana kami buat packaging coklat. Info ni boleh juga di guna pakai untuk sesiapa yg ada bisness coklat tapi tak tahu camner nk packing & post. Sharing is caring kan... :)




No 7, wrap the hard box with wrapping paper (kertas minyak pon boleh..) dan boleh la pegi post..
* no picture available, sorry!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget